Nevěřili byste, jak se treska a kapusta k sobě hodí.
Suroviny na 1 porci
1 str. česneku
špetka soli
1 červ. cibule
1 malé rajče
1 ml oliv. oleje
150 g tresky
50 g hlávkové kapusty
špetka mleté uzené papriky
200 g červ. fazolí (v konzervě)
150 ml zeleninového vývaru
Postup
Na pánvi na oleji opečeme cibuli, dokud nezměkne. Přidáme plátky česneku a další minutu mícháme. Potom přisypeme uzenou červenou papriku a pokrájené rajče, vlijeme vývar, vysypme na pánev fazole a směs přivedeme k varu.
Přidáme kapustu a vaříme asi 4–5 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Filety z ryby potřeme olejem, osolíme, opepříme a na rozpálené grilovací pánvi je opékáme z každé strany zhruba 3 minuty. Fazolovou směs s kapustou rozdělíme do misek, navrch položíme rybí filet a můžeme podávat.