TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Filé obalené v klasickém trojobalu všichni dobře známe, ale asijský obal s kokosem dá každé rybě úplně novou a zcela neotřelou chuť, která se vám jen tak snadno nepřejí.

Ingredience

rybí filety (4 kusy)
2 vejce
5 lžic hladké mouky
5 lžic mletého kokosu
olej na smažení
sůl, pepř

Postup

Rybí filé důkladně očistíme, osušíme, nasolíme i opepříme podle chuti a obalíme v mouce, vejci a mletém kokosu.

Takto připravené kousky rybího filé smažíme na rozpáleném oleji cca 3 až 5 minut z obou stran.

Smažené rybí filé v kokosu podáváme s rýží a rozhodně se vůbec nemusíte bát přidat jednoduchý salát z čerstvého ovoce nebo zeleniny.

Tags : filé

Nenechte si ujít další zajímavé články