Hospodská klasika se bude skvěle vyjímat i ve vaší kuchyni. Suroviny 750 g hovězího zadního sůl a pepř slunečnicový olej
Exkluzivní hostina pro celou rodinu i přátele! Suroviny 2 lžičky hořčičného semínka 1 lžička hrubší mořské soli 1 lžička mletého
Řeknete si, že hrachová polévka není žádný šlágr, ale po takové, jakou připravuje Lukáš Hejlík, se budete ještě několik dnů
V hrnci vhodném do trouby 5–6 minut opékáme na tuku 1 nakrájenou cibuli. Suroviny 600 g hovězí přední kližky 1
Řeřábek je vynikající pokrm třeba i na různé oslavy nebo svátečnější příležitosti. Suroviny na 4 porce 200 g vepřového ramínka
Tentokrát hezky česky… a od podlahy! Suroviny 1 kg hovězího masa zadního 150 g špeku olej 300 g cibule a
Pod pořádně vydatným obědem si rodina Veroniky Žilkové představí třeba dokřupava upečenou kachnu se strapačkami nebo bramborovými knedlíky. Ingredience 1
Panenka se se špenátem výborně snoubí. Zkuste tento recept třeba hned o víkendu! Suroviny 800 g vepřové panenky sůl a
Sladké pečivo ze šlehačkového těsta můžete naplnit i povidly, mákem nebo tvarohem. Suroviny na 40 kusů Na těsto 400 g
Mazanec, vánočku, štolu a jakékoliv jiné tradiční pečivo si přece můžete udělat kdykoliv v roce! Suroviny 400 g polohrubé mouky