Plnohodnotné jídlo, které ocení i masožravci. Suroviny 800 g čerstvých hub 2 lžíce sádla nebo 60 g oleje 2 střední
Patří mezi tradiční české pokrmy. Suroviny pro 5 osob 120 g hladké mouky 100 g másla 1,25 l vývaru 400
Rajská s knedlíkem byla na počátku minulého století avantgardním pokrmem. Suroviny na 5 porcí 750 g zadního hovězího masa 400
Udělá blaho vašemu žaludku a nejlépe s knedlíkem a brusinkami. Suroviny na 4 porce 750 g zadního hovězího masa nebo
Další ze série z našich babiččiných receptů. Suroviny na 8 porcí 4 lžíce oleje 1 hrnek džemu 1 hrnek krystalového
Máte rádi žampiony? A co takhle je tentokrát udělat plněné s Nivou? Suroviny na 4 porce 400 g žampionů 200
Máte rádi obalovaný smažený květák? Zkuste malou změnu. Dejte mu výborný a křupavý kabátek z piva… Suroviny na 4 porce
Zkuste si upéct výbornou a netradiční roládu. Suroviny na 12 porcí 90 g hladké mouky 4 vejce 1 špetka soli
Zmrzlina, kterou můžete dochutit, jak uznáte za vhodné. Suroviny na 5 porcí 1/4 l smetany 8 žloutků ½ lusku vanilky
Máte rádi k odpolednímu kafíčku sladký moučník? Vyzkoušejte náš léty ověřený recept po babičce. Suroviny na 8 porcí 250