Jednoduché, vtipné, chutné, tak přesně takové jsou klobouky s křepelkami. Ingredience 8 pevných hlaviček hříbků 8 křepelčích vajíček 100 g
Znáte snad někoho, kdo by tuhle francouzskou, vlastně spíše českou klasiku nemiloval? Udělejte si francouzské brambory tentokrát podle nás. Suroviny
I zeleninové recepty se dají chuťově velmi dobře propojit s masem. Pečené v troubě jsou dietnější. Ingredience 1 hlávka kapusty
Toto je náš recept na tu nejlepší koprovou omáčku! Suroviny Na vývar 600 g hovězího 1 cibule, petržel, mrkev ¼
Jak jdeme na nejlepší českou omáčku my? Vycházíme z tradičních postupů! Suroviny 1 kg zadního hovězího masa 150 g špeku
A zase ta zvěřina… Tentokrát v opravdu klasickém provedení, tedy s červeným vínem a jalovcem. Suroviny na 4 porce 1,5
Jistě máte i svůj recept, porovnejte ho však s tím naším… Suroviny na 4 porce 8 zelených (nebo různobarevných) domácích
Zvěřina a kari rozhodně není obvyklá kombinace, ale nasládlá chuť kari se ke kančímu masu skutečně skvěle hodí! Suroviny na
Co takhle zkusit kachnu s neobvyklou přílohou? Suroviny 2 kachní stehna 1 lžíce sádla ½ dýně 2 pomeranče 1 lžíce
Královské jídlo už jste zkoušeli? Jelen chutná skvěle s brusinkami, ostatně jako veškerá zvěřina. Suroviny na 4 porce 800 g