Francouzská klasika zas trochu jinak! Suroviny 6 barevných paprik 2 cukety 4 rajčata 1 lilek 2 bílé cibule provensálské koření
Znáte snad někoho, kdo by tuhle francouzskou, vlastně spíše českou klasiku nemiloval? Udělejte si francouzské brambory tentokrát podle nás. Suroviny
Můžete v podstatě použít jakoukoli zeleninu a klidně můžete přidat uzené či mleté maso. Slané koláče se těší velké oblibě.
Děti bývají v jídle velmi vybíravé. Co je ale zaručeně nadchne, jsou sýrové noky! Budete potřebovat 700 g hladké mouky
Mezi tradiční české pokrmy patří i dušená mrkev s hovězím masem, tak si toto jídlo uvařte častěji. Ingredience 2 kg
Francouzský tradiční pokrm, který skvěle chutná a sníží i krevní tlak! Potřebujete 1 kuře (cca 1,5 kg) 3 velká rajčata
Recept, který vskutku potvrzuje rčení, že v jednoduchosti je síla! Suroviny 8 velkých cibulí 1 dl mléka 80 g eidamu
Už jste se přejedli kuřecích prsou? Připravte si delikátní pečená kachní prsíčka se zelím a švestkovou omáčkou. Suroviny na 2
Jídlo na snížení tlaku! Francouzská specialita, která naučí jíst zeleninu i zapřisáhlé milovníky masa. Potřebujete 1 střední lilek 2 menší
Vaříme moderně, tedy podle sezóny. Takže tady další dobrota z kaštanů! Suroviny na 4 porce 500 g jedlých kaštanů 130