Zkuste klasiku světových šéfkuchařů. Suroviny na 4 porce 4 kuřecí prsíčka 4 silnější plátky vepřové šunky 4 plátky ementálu mouka
Houbové koláčky zaujmou svou jednoduchostí i naprosto dokonalou harmonií chutí. Podávejte je teplé nebo studené. Suroviny Na těsto 170 g
Angrešt je výtečné ovoce i do koláčů. Kyselejší bobulky a sladká jablka vytvářejí dokonalou kombinaci chutí. Suroviny 300 g hladké
Chuť pórku báječně vynikne ve skvělém slaném koláči s kuřecím masem a houbami. Podávat ho můžete třeba k večeři. Suroviny Na těsto
Lososový quiche je taková francouzská klasika. Tak schválně, jak vyjde vám. Suroviny na korpus 170 g bezlepkové mouky 1 žloutek
Díky tomuto receptu pozdvihnete klasickou záležitost na gurmánský zážitek! Suroviny 750 g – 1 kg brambor 150 g šunkového salámu
Pokud byste to náhodou nevěděli, tak kalvados je francouzská pálenka, která si s jehněčími kotletkami skvěle rozumí. Suroviny na 4
Tohle je cukrářská vyšší dívčí. Počítejte s tím, že se vám makronky nejspíše nepovedou hned napoprvé dokonale. Budete si muset
Francouzský král dezertů. Jak se vám povede? Suroviny 1 l smetany ke šlehání 8 žloutků 1 vanilkový lusk 120 g
Quiche se stále těší velké oblibě. Jsou skvělé ke každé příležitosti – od snídaně až po večeři. Suroviny 1 balení