TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Skvěle ladí k červenému vínu. A zvládnete ho během chvíle.

Suroviny

300 g rýže
200 g chorizo (španělská klobása)
200 g cherry rajčat
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
čerstvé bylinky
1 l vývaru
sůl a pepř

Postup

Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a prolisované stroužky česneku. Vše společně opékáme asi 5 minut. Přisypeme propláchnutou rýži a nalijeme tolik vývaru, aby byla všechna zrnka ponořená. Vaříme, dokud rýže není téměř měkká.

Podle potřeby doléváme vývar a chvíli před dohotovením vmícháme rajčata. Hotové podáváme s parmazánem a bylinkami.

Tags : rizoto

Nenechte si ujít další zajímavé články