TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Do sýrové směsi můžete přidat i orestované houby nebo zeleninu podle sezony.

Suroviny na 4 až 6 porcí

1 bochník chleba
200 g čedaru
1 cibuli
4 vejce
3 lžíce nasekané petrželky
máslo

Postup

Oblíbený chléb nakrojíme na vrchní částky na způsob ježka, co nejhlouběji jak to půjde. Pak na másle opečeme do křupava cibuli.

Vejce rozšleháme, vmícháme k nim sýr, osmaženou cibuli, petrželku a podle chuti osolíme a opepříme. Chléb dáme do pekáčku a zalejeme vaječnou směsí tak, aby zůstala co nejvíc v chlebu.

Pečeme 20 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Ideální způsob podávání chleba k nedělní snídani.

Nenechte si ujít další zajímavé články