TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Měkký a vláčný chlebíček s celými hruškami je nápaditý a velice dobrý moučník.

Suroviny na 10 porcí

200 g másla
200 g krystalového cukru
4 vejce
50 g hořké čokolády
220 g hladké mouky
2 lžíce holandského kakaa
špetka soli
1 prášek do pečiva
4 hrušky

Postup

Máslo vyšlehejte s cukrem. Přidejte vejce, rozehřátou zchladlou čokoládu a opět vyšlehejte.

Zvlášť promíchejte mouku s kakaem, práškem do pečiva a solí. Směsi spojte a dobře promíchejte.

Těstem naplňte formu s pečicím papírem a do středu natěsno poskládejte hrušky. Pečte asi 55 minut při 180 ºC.

Nenechte si ujít další zajímavé články