TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Recepty i televizní hvězdy na jednom talíři!

Jako by se v posledních letech doslova roztrhl pytel s televizními pořady o vaření, receptech, či cestování za různými chuťovými zážitky. Není divu, stejně jako „láska prochází žaludkem“, spousta z nás už se nespokojí s čímkoliv na talíři, ale chce si pokrmů a nápojů užívat. Není tedy divu, že mnoho z nás čerpá recepty nejen ze starých kuchařek či internetových stránek, ale také z televizních pořadů. Problémem však zůstává rychlost, s jakou programy běží a ani zdatný kuchař si tak mnohdy nestíhá poznačit všechny zvláštnosti receptů. Řešení je přitom velmi jednoduché – pořiďte si službu LEPŠÍ.TV s možností zastavování programu, nahrávání či jeho zpětným zhlédnutím! A už vám zaručeně žádný recept neuteče!

Jsem gurmán! Já rozhoduji, co se bude podávat!

Hlavní výhodou Lepší.TV je jednoznačně volnost při jejím užívání! Stačí připojení k internetu s rozumnou rychlostí (klidně přes mobilní data) a televize je vám k dispozici opravdu kdykoliv a kdekoliv. Díky pokročilým technologiím tak nemusíte sledovat svoje oblíbené kulinářské programy jen na televizi v obýváku, ale kdykoliv a kdekoliv chcete – na notebooku, mobilu či tabletu. Jakou to má výhodu? Že je s vámi Lepší.TV v podstatě všude! Je s vámi na dovolené, na chatě nebo třeba u bazénu a grilu. Můžete díky ní sledovat nejen své oblíbené televizní pořady, ale také se vám díky tomu může stát rádcem při kuchtění, a to opravdu kdekoliv. To je ale stále jen část nabídky, kterou Lepší.TV přináší! Už v základním balíčku nabízí 131 televizních programů a z toho 95 v kvalitě HD. Když k tomu přičteme moderní, a přitom velmi jednoduché funkce a vychytávky, které byste jinde stěží hledali, máte jasno! Není totiž noc lepšího, než pustit si film kdy chcete, pozastavit si jej, když si jdete uvařit kafíčko, přetočit nudnou scénu, pustit si celý film či pořad ještě jednou pěkně od začátku nebo si nahrát cokoliv se vám zlíbí. A to ještě zdaleka není vše!

Recepty už nemusím číst, já je vidím!

Díky videotéce, kterou každý odběratel získá s nákupem služby Lepší.TV, máte navíc k dispozici celý televizní archiv s více než patnácti sty filmy a pořady, ze kterého si můžete vybírat, na co zrovna máte náladu. Už tedy nemusíte přemýšlet nad tím, jestli televizní stanice nabídnou večer ten správný program. Nemusíte spěchat domů z práce na čas, nebo odříct návštěvu přátel. Nemusíte utíkat z kuchyně do obývacího pokoje, aby vám něco neuteklo! Kdykoli se totiž můžete na odvysílaný film či seriál podívat až ve chvíli, kdy máte čas a chuť. Navíc se můžete podívat i na již odvysílané pořady až 100 dnů zpětně, takže většina z nich na vás v pohodě počká. No a pokud byste měli obavu, že byste mohli přijít o nějaký zajímavý recept vysílaný ve špatný čas – zamilujete si funkci „neomezené nahrávání“. Díky ní si nahrajete vše, co chcete a až budete u plotny, postupně a pomalu si třeba na tabletu přehrajete celý recept. Vaření tak získává nový rozměr – netřeba hledat brýle a luštit písmenka – vaší oblíbení kuchaři vám budou při vaření pěkně při ruce.

Taková služba v ceně jednoho oběda?

Přes neskutečné možnosti a vychytávky, které služba Lepší.TV nabízí, je skutečně její cena neskutečně nízká – srovnatelná s cenou jednoho oběda ve slušné restauraci. Pořídit se dá za pouhých 199,- Kč měsíčně a nabídne všech 131 programů – od klasických českých stanic, vybraných slovenských a zahraničních, přes řadu sportovních či dětských, až po něco jen pro dospělé. A kdyby vám to bylo náhodou málo, můžete si k tomu dokoupit i filmový balíček HBO za 219 Kč měsíčně. Ale nebyla by to Lepší.TV, kdyby nenabídla ještě něco navíc!

Právě v této chvíli nabízí možnost vyzkoušet si její služby na první měsíc jen za 1 Kč včetně filmového balíčku HBO. Objednání na stránkách www.lepší.tv je naprosto jednoduché a k ničemu dlouhodobému nezavazuje. Nezbývá nic jiného, než ochutnat její kouzlo!!!

 

Tento článek je reklamním sdělením.

Nenechte si ujít další zajímavé články