TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Křehké linecké košíčky plné jemného čokoládového krému a rybízu.

Na těsto

150 g másla
270 g hladké mouky
30 g kakaa
2 žloutky
75 g moučkového cukru
špetka soli

Na náplň

330 g hořké čokolády
420 g šlehačky
120 g rybízu

Postup

Vypracujte ze surovin těsto a dejte ho na 2 hodiny do chladu.

Do rozpuštěné čokolády vmíchejte po částech šlehačku. Lehce promixujte a dejte do lednice.

Těsto vyválejte, vykrojte kolečka a vtěsnejte je do formiček. Pečte 20 minut při 170 ºC. Na dno vychladlých tartaletek dejte rybíz a zalijte krémem. Nechte v lednici odležet.

 

 

Tags : tartaletky

Nenechte si ujít další zajímavé články