TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Máte chuť na lehkou a zdravou večeři: Máme ji pro vás!

Suroviny na 4 porce

ledový salát
4 rajčata
4 papriky bílé
6 ředkviček
2 řapíky celeru
2 feferonky
hrst lístků rukoly
2 červené cibule
menší celer
2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě
olivový olej
sezamová semínka
pepř, bazalka, oregano

Postup

Připravíme velkou mísu na saláty a postupně přidáváme nakrájený ledový salát, papriky, rajčata, ředkvičky a cibuli.

Dále na jemno nakrájenou feferonku (včetně semínek). Poté tuňáka z konzervy. Celer nakrájíme na hranolky nebo proužky a opražíme do křupava na pánvi na rozpáleném oleji.

Přidáme do salátu – s co nejméně olejem z  pánve. Nakonec přidáme lísky rukoly, ochutíme kořením a lžící olivového oleje a posypeme sezamovými semínky.

 

Nenechte si ujít další zajímavé články