TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Chtěli byste mít doma knížečku, do které můžete nahlédnout kdykoli vás trápí nějaké zdravotní neduhy a najít v ní rovnou i rychlé řešení? Tak právě pro vás je tu náš nový Domácí lékař plný rad na přírodní léčení podle našich babiček a předků. 

Jen těžko najdete přehlednější a dostupnější knihovničku, ve které jsou prakticky od „hlavy až po patu“ seřazené zdravotní problémy a jejich řešení. Ať už vás tedy potrápí bolesti hlavy nebo opary, budete vědět, že v kapitole věnující se hlavě najdete nejen srozumitelně vysvětlené fakty o každé nemoci, například jak ji chytíte nebo jak se jí naopak vyvarovat, ale také rady, jak se jich zbavit pomocí generace ověřených tipů a receptů. U každé choroby navíc najdete i chytré boxy pro lepší přehlednost.

Nemusíte se bát žádných složitých postupů a velkých nákupů. V Domácím lékaři jsme se soustředili na to, aby všechny rady byly jednoduché a hlavně účinné. Většinu přírodních „léků“ tak najdete ať už ve spíži, v kuchyni nebo třeba na zahrádce, nebo je lehce koupíte v obchodě. Pokud tedy s jednoduššími trápeními nechcete hned spěchat k lékaři nebo do lékárny, je pro vás tato knihovnička učiněný svatý grál vědomostí.

Běžné stránky o klasických chorobách jsou protkané také zajímavými bloky, kde se například dočtete, jak si udělat přírodní kosmetiku, připravit zázračné bylinné čaje, sirupy, masti a v neposlední řadě i jak využít čím dál tím oblíbenějších účinků konopí. Jednu kapitolu jsme také věnovali našim nejmenším, na stranách 96-101 tak najdete nejčastější neduhy dětí a jak je rozeznat a jak si s nimi poradit.

Velký, a jeden z nejdůležitějších bloků na vás čeká od strany 114, kde se dočtete o nejdůležitějších preventivních vyšetření a také samovyšetření, které si můžete udělat sami doma. Prevence je totiž úspěchem ke zdraví, a proto jsme nezapomněli ani na přehled nejdůležitějších vitaminů a minerálů, které tělo potřebuje. Věřím, že vám Domácí lékař poslouží vždy, když bude potřeba a najdete v něm rady a tipy, které vás postaví opět na nohy.

 

Titul zakoupíte v trafikách.
Elektronické předplatné naleznete ZDE

Nenechte si ujít další zajímavé články