Tuhle klasiku všech oslav už jste nejspíš v nějaké variantě zkoušeli. Co tento recept povýšit na něco lepšího přidáním ricotty, parmazánu a čedaru.
Suroviny
hotové těsto na pizzu
60 g rajčatové omáčky na těstoviny s ricottou
100 g čedaru nahrubo
20 g strouhaného parmazánu
½ čerstvé červené papriky na kostičky
1 jarní cibulka
1 grilované kuřecí nakrájené stehno na kostičky
Postup
Předehřejeme troubu na 200 °C a plech vymažeme olejem. Pomoučníme pracovní plochu a položíme na ni do obdélníku vyválený plát těsta. Pomažeme ho rajčatovou omáčkou, posypeme kuřecím masem a smíchanými oběma druhy sýra.
Plát těsta stočíme do rolády a nakrájíme na asi 1 cm široká kolečka. Rozložíme je na plech a pečeme.