Jednoduché sladké jídlo připravené z mouky a brambor buď milujete, nebo nenávidíte. Specifickou chuť jídlu propůjčuje také mák, kterým se
Kdysi se říkávalo, že kdo bude jíst oukrop s česnekem, bude dlouho živ. Tahle jednoduchá ale přitom lahodná polévka funguje
Smetanová polévka s houbami dobře zasytí a hodí se i jako samostatné jídlo. Potřebujete 2–3 lžíce hladké mouky 1 l
Podávejte se zeleninovými hranolky a jogurtovým dipem, případně se zakysanou smetanou smíchanou s nivou nebo jiným modrým sýrem. Suroviny 1 květák
Suroviny na 5 porcí 1 palička česneku Solamyl 2 bob. listy 3 snítky tymiánu 300 ml hovězího vývaru 1000 g
Máme pro vás recept na pochoutku, kterou si můžete vychutnat při večerním posezení s pivem. Tyto lehce pikantní bramboráčky v sobě skrývají
Pizza rolky neboli šneci z listového těsta jsou všemi velmi oblíbené, a tak na ně rozhodně nezapomeňte. Ingredience 400 g listového těsta 6
Výtečná tečka za nedělním obědem: větrníky s vyšlehanou šlehačku a kousky jahod. Suroviny na 10 kusů Na těsto 50 ml
Upečte si s námi dvakrát kynutý domácí chléb. Příprava je trochu delší, ale věřte, že výsledek opravdu stojí za to! Suroviny
Tradiční jablečný závin s rozinkami a ořechy je výborný k odpolednímu čaji. Suroviny na 2 záviny Na těsto 300 g