TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Archives

Polévky a předkrmy

Polévka z červené čočky

Červená čočka je na rozdíl od jiných druhů snadno stravitelná a nenadýmá. Navíc ji nemusíte ani namáčet. Suroviny ½ šálku červené čočky 1

DrůbežMaso

Kuře tabaka si zamilujete

Kuře tabaka je způsob úpravy kuřecího masa, který pochází z gruzínské kuchyně a rozšířil se po celém území bývalého Sovětského

Drůbež

Kuřecí tikka masala s vařenou rýží

Tato výtečná indická specialita vás naprosto nadchne. Její příprava je navíc jednoduchá.  Na marinádu 500 g kuřecích prsou 1 kelímek bílého jogurtu

Ryby

Makrela s červenou kari omáčkou

Kari s kuřecím masem je oblíbené po celém světě, už jste ho ale ochutnali s makrelou? Suroviny 3 filety z makrely 2 plechovky

Brambory

Indické brambory dum aloo

V Indii je lidé zbožňují, ale u nás příliš známé nejsou, přitom jsou tak skvělé. Suroviny 17 brambor olej 1 lžíce másla

Veganské

Cizrnové karí

Cizrnu nechte přes noc namočit a druhý den ji uvařte, nebo použijte cizrnu z plechovky. Potřebujete 240 g vařené cizrny 400 g

DrůbežMaso

Voňavé indické kari

Indie je královna koření. A pomyslné první místo má kari! Suroviny na 4 porce 20 g másla 10 g oleje

DrůbežHlavní chodyMaso

Kuřecí vindaloo

Vindaloo je populární indické jídlo spojující vůni koření a pikantní chuť chilli. Je ideální jako netypický oběd. Suroviny na 4

1 2 3

Nenechte si ujít další zajímavé články