Pokud se nechcete vzdát masa, můžete polovinu čočky nahradit mletým hovězím masem. Budete mít zdravější verzi klasických masových karbanátků. Suroviny
Červená čočka je na rozdíl od jiných druhů snadno stravitelná a nenadýmá. Navíc ji nemusíte ani namáčet. Suroviny ½ šálku červené čočky 1
Kuře tabaka je způsob úpravy kuřecího masa, který pochází z gruzínské kuchyně a rozšířil se po celém území bývalého Sovětského
Jemná čočková polévka s rajčaty provoní kuchyni a pohladí chuťové pohárky. Báječně chutná k obědu i k večeři. Suroviny na 4 porce 150
Tato výtečná indická specialita vás naprosto nadchne. Její příprava je navíc jednoduchá. Na marinádu 500 g kuřecích prsou 1 kelímek bílého jogurtu
Kari s kuřecím masem je oblíbené po celém světě, už jste ho ale ochutnali s makrelou? Suroviny 3 filety z makrely 2 plechovky
V Indii je lidé zbožňují, ale u nás příliš známé nejsou, přitom jsou tak skvělé. Suroviny 17 brambor olej 1 lžíce másla
Cizrnu nechte přes noc namočit a druhý den ji uvařte, nebo použijte cizrnu z plechovky. Potřebujete 240 g vařené cizrny 400 g
Indie je královna koření. A pomyslné první místo má kari! Suroviny na 4 porce 20 g másla 10 g oleje
Vindaloo je populární indické jídlo spojující vůni koření a pikantní chuť chilli. Je ideální jako netypický oběd. Suroviny na 4