V Indii je lidé zbožňují, ale u nás příliš známé nejsou, přitom jsou tak skvělé. Suroviny 17 brambor olej 1 lžíce másla
Cizrnu nechte přes noc namočit a druhý den ji uvařte, nebo použijte cizrnu z plechovky. Potřebujete 240 g vařené cizrny 400 g
Indie je královna koření. A pomyslné první místo má kari! Suroviny na 4 porce 20 g másla 10 g oleje
Vindaloo je populární indické jídlo spojující vůni koření a pikantní chuť chilli. Je ideální jako netypický oběd. Suroviny na 4
Tahle varianta tradiční indické omáčky je jemně pikantní a plná exotických chutí. Podávejte s plackami, rýží nebo těstovinami. Potřebujete 500
Za 40 minut připravíte čatní do asi sedmi tří set mililitrových sklenic. Přísady 400 g višní 300 g cibule 4
Náročnější recept, díky němuž vykouzlíte dokonalou indickou chuť. Suroviny 800 g vykoštěných kuřecích stehen 1 lžíce směsi „tandoori masala“ 1
Kari je klenotem indické kuchyně. Připravuje se z masa, ryb či zeleniny a podává se v husté omáčce. Suroviny na
I tahle úprava je trochu exotická a lehce pikantní, ale chuťově úžasná. Potřebujete 4 podkovy ze sumce 3 lžíce másla
Jídlo vonící dálkami pohladí jazýček i těm nejvybíravějším strávníkům. Potřebujete 400 g mletého hovězího 1 rohlík 1 cibuli 1 vejce 1