TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Zmrzlina získá skvělou chuť, když pokapete maliny před pečením balsamikovým octem.

Suroviny na 10 porcí

500 g malin
130 ml javorového sirupu
250 ml konzervovaného kokosového mléka
1 vanilkový cukr

Postup

Maliny rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 10 min v troubě předehřáté na 200 °C.

Pak je necháme 5 min. vychladnout. I s vypečenou šťávou je přendáme do misky a počkáme, dokud nemají pokojovou teplotu.

Maliny a polovinu javorového sirupu promícháme. V jiné míse vyšleháme z kokosového mléka, zbytku sirupu a cukru krém.

Ten pak přilijeme k malinám, zamícháme a rozdělíme do formiček na nanuky. Přidáme doprostřed dřívko a 5 hodin mrazíme.

Tags : nanuk

Nenechte si ujít další zajímavé články