Určitě jste někdy jedli vařené brambory s cibulkou a se sklenicí mléka nebo kefíru. Velice rychlá a oblíbená večeře v řadě domácností. Cibule není nikdy dost. Proč si nepřipravit i tuto paštiku?
Ingredience
cibule
250 g pohanky
2 stroužky česneku
2 lžičky hořčice
1 lžíce mleté papriky
sůl, pepř
bobkový list
2 lžičky nového koření
1 lžíce lahůdkového droždí
sojová omáčka
3 lžíce přepuštěného másla
Postup
Pohanku uvařte s bobkovým listem, novým kořením a solí doměkka. Cibuli a česnek nakrájejte a pomalu smažte na másle dozlatova.
Přidejte mletou papriku a hořčici. Pohanku s cibulí vložte do mixéru a přidejte ostatní suroviny, droždí, sojovku a pepř. Popřípadě ještě dochuťte hořčicí a solí.
Tags :
paštika