TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Zmrazené předsmažené rybí karbanátky po vyjmutí z obalu ještě krátce osmažte a podávejte s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

Potřebujete

200 g rybího masa
2 jarní cibulky
2 stroužky česneku
chilli papričku
1 vejce
sůl, pepř mletý
strouhanku
olej

Postup

Uvařené rybí maso (kapr, treskq, losos…) zbavte kostí a rozmixujte. Přidejte vejce, osolte, opepřete a přidejte najemno nakrájenou chilli papričku a nadrobno pokrájený česnek a cibulky i s částí zelené nati.

Vše promíchejte a zahustěte strouhankou tak, aby byla směs kompaktní, ale ne příliš tuhá. Ze směsi vytvořte menší placičky.

Rybí karbanátky krátce osmahněte na oleji a přendejte na ubrousek, a dobře osušte přebytečný tuk. Po vychladnutí je zmrazte na tácku, pak po porcích zabalte do mikrotenové fólie, označte datem a uložte do mrazáku.

 

 

Tags : karbanátky

Nenechte si ujít další zajímavé články