Můžete ji udělat pro návštěvu nebo rodině v neděli po obědě.
Suroviny na 10 porcí
Na těsto
5 vajec
5 lžic krystal cukru
4 lžíce polohrubé mouky
1 lžíce holandského kakaa
1 lžička prášku do pečiva
2 lžíce vody
špetka soli
Na náplň
500 g měkkého tvarohu
1 vanilkový cukr
2 lžíce moučkového cukru
70 g másla
Postup
Bílky vyšlehejte se špetkou soli. Zašlehejte cukr, po jednom přidejte žloutky, vodu, prosátou mouku s práškem do pečiva a kakao. Pečte na plechu s pečicím papírem při 180 ºC 20 minut. Teplou roládu srolujte i s papírem a zabalte do vlhké utěrky.
Suroviny na náplň vyšlehejte. Roládu rozviňte, potřete náplní a srolujte. Odložte do chladu.