Jak nejlépe chutná salát? Když smícháte sladké a slané dobroty.
Suroviny
200 g mozzarelly
10 cherry rajčátek
1 broskev
3 lžíce balzamikového octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžička hořčice
1 lžička medu
sůl, pepř
čerstvá bazalka
Postup
Do mísy natrhejte mozzarellu, rajčátka rozpulte a broskve nakrájejte na měsíčky. Vše smíchejte dohromady. V misce smíchejte 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce balzamikového octa, lžičku medu a lžičku hořčice.
Podle chuťi osolte a opepřete. Celou zálivku dobře promíchejte. Nakrájená rajčátka, broskev a mozzarellu promíchejte se zálivkou a servírujte s čerstvou bylinkou, nejlépe bazalkou. Podávejte s opečenou celorznnou bagetkou.