Zbylo vám trochu pečeného kuřecího masa od oběda? Využijte ho k přípravě dalšího pokrmu.
Potřebujete
150 g pečeného kuřecího masa
1 lžíci másla
3 lžíce oleje
250 g kuskusu
1 kuřecí bujón
1 papriku
½ cukety
6 cherry rajčátek
pažitku
Postup
Kuskus nasypejte do misky, přilijte trochu oleje a vidličkou promíchejte. Mezitím přiveďte k varu 1/4 litru vody, přidejte kostku kuřecího bujónu a 5 minut povařte.
Papriku, cuketu a rajčata omyjte a nakrájejte na kostky. Kuřecí maso také nakrájejte na kostky a spolu se zeleninou je lehce orestujte na troše oleje a udržujte teplé.
Připravený kuskus vsypejte do vývaru a míchejte vidličkou, až se tekutina vstřebá. Zakryjte hrnec pokličkou a nechte 2 minuty odpočinout. Pak přidejte máslo, zamíchejte, přidejte připravenou zeleninovou směs s masem, posypejte pažitkou a podávejte.