Nejen červeným masem živ je člověk. Skvělé jsou i grilované ryby.
Suroviny na 1 porci
cca 300 g pstruha
sůl
pepř
čerstvé bylinky (rozmarýn, máta, tymián)
cca 4 dlouhé plátky anglické slaniny
Postup
Rybu opláchneme, zevnitř i z venku osolíme a opepříme. Pstruha naplníme směsí bylinek a příčně zabalíme do několika plátků anglické slaniny.
Pro jistotu ho můžeme spíchnout jehlou. Grilujeme na mírném ohni po každé straně cca 7 minut. Podáváme na směsi listového salátu s citronem.
Před podáváním zdobíme ještě bobkovým listem. Kdo chce, může přidat ještě grilovanou zeleninu nebo opečený arabský chléb. Užijte si kouzlo setkání s přáteli.
Grilované houby jsou nápadité a rychlé.
Tags :
pstruh