Připravte si doma mexickou pochoutku.
Suroviny na 4 porce
500 g mletého vepřového masa
1 paprika
1 cibule
1 lžíce chilli koření
4 stroužky česneku
1 lžička drceného římského kmínu
2 lžičky majoránky
200 ml vývaru
400 g konzervovaných rajčat
100 ml rajčatového protlaku
400 g červených fazolí z plechovky
3 lžíce oleje
Postup
V hrnci na oleji opečte nasekanou cibuli a česnek. Přidejte chilli a kmín, krátce orestujte. Přidejte maso a zprudka ho opečte.
Až bude maso zlatavé, přidejte nakrájenou papriku, rajčata, protlak a vývar. Osolte, přiklopte a duste za občasného míchání 20 minut. Přidejte majoránku, opepřete, vmíchejte fazole, a nechte 10 minut prohřát.
Tags :
chilli con carne