Delikatesa, která si v přímořských zemích vydobyla svoje nezastupitelné místo. Ingredience na 4 porce 1 kg mušlí 200 ml bílého vína 2
Pokud byste to náhodou nevěděli, tak kalvados je francouzská pálenka, která si s jehněčími kotletkami skvěle rozumí. Suroviny na 4
Tento pokrm je zkrátka klasika všech klasik. Suroviny na 4 porce 700 g hovězí špičky 120 g slaniny 370 ml červeného vína 120 g
Servírovat je můžete jako samostatný pokrm i jako luxusní přílohu k masu. Suroviny na 4 porce 500 g brambor 100 ml smetany ke šlehání 125 ml
Nejspíš jste už o této pochoutce slyšeli. Omáčka se dá zahustit lžící hladké mouky, nepostradatelným základem tohoto hodně sytého a
Voňavé francouzské cukroví, kterým uděláte díru do světa. Suroviny 2 vejce 100 g cukru krystal špetka soli strouhaná kůra citronu 100 g
Suroviny 200 g listového těsta 250 g ricotty 2 lžíce nasekaných bylinek 1 vejce sůl, pepř 1 pikantní klobása 1
Suroviny na 5 porcí 1 palička česneku Solamyl 2 bob. listy 3 snítky tymiánu 300 ml hovězího vývaru 1000 g
Francouzi kachní prsa milují. Nejraději je připravují středně propečená. Suroviny 2–4 kachní prsa 1 lžíce vepřového sádla sůl, pepř čerstvý
Makronky mají původ ve Francii, ale v posledních letech se jejich popularita rozšířila do celého světa. Není divu, kdo je ochutná,