Nemáte příliš času, ale chcete hostinu? Zkuste kari z trouby. Suroviny 250 g červené čočky 1 velká červená cibule 4 stroužky česneku
Pokud se nechcete vzdát masa, můžete polovinu čočky nahradit mletým hovězím masem. Budete mít zdravější verzi klasických masových karbanátků. Suroviny
Červená čočka je na rozdíl od jiných druhů snadno stravitelná a nenadýmá. Navíc ji nemusíte ani namáčet. Suroviny ½ šálku červené čočky 1
Kuře tabaka je způsob úpravy kuřecího masa, který pochází z gruzínské kuchyně a rozšířil se po celém území bývalého Sovětského
Jemná čočková polévka s rajčaty provoní kuchyni a pohladí chuťové pohárky. Báječně chutná k obědu i k večeři. Suroviny na 4 porce 150
Tato výtečná indická specialita vás naprosto nadchne. Její příprava je navíc jednoduchá. Na marinádu 500 g kuřecích prsou 1 kelímek bílého jogurtu
Kari s kuřecím masem je oblíbené po celém světě, už jste ho ale ochutnali s makrelou? Suroviny 3 filety z makrely 2 plechovky
V Indii je lidé zbožňují, ale u nás příliš známé nejsou, přitom jsou tak skvělé. Suroviny 17 brambor olej 1 lžíce másla
Cizrnu nechte přes noc namočit a druhý den ji uvařte, nebo použijte cizrnu z plechovky. Potřebujete 240 g vařené cizrny 400 g
Indie je královna koření. A pomyslné první místo má kari! Suroviny na 4 porce 20 g másla 10 g oleje