TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Restaurační klasika tentokrát ve vašem provedení!

Suroviny

1 hlávka čerstvého červeného zelí
2 středně velké mrkve
1 malý žlutá paprika
6 jarních cibulek
200 g celeru na nudličky
50 g rozinek

Na dresink

150 g bílého jogurtu
2 lžíce smetany na vaření
1 stroužek česneku
2-3 lžíce čerstvé citronové šťávy
sůl a pepř

Postup

Nejprve si uděláme dresink. Jogurt smícháme se smetanou, přidáme rozmělněný stroužek česneku, citronovou šťávu a podle chuti osolíme a opepříme. Dáme do lednice. Zelí nakrouháme, dáme do mísy, a pak jej několik minut důkladně rukou promačkáváme, aby krásně zkřehlo.

Přidáme k němu ostatní ingredience a důkladně promícháme s dresinkem.

Tags : Coleslaw

Nenechte si ujít další zajímavé články