TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Spojení protichůdných chutí je skvělé.

Na 4 porce

4 velké broskve
olivový olej
sůl
200 g parmazánu
100 g blanšírovaných mandlí
lístky rukoly
balsamikový ocet

Postup

Broskve rozpůlíme a odpeckujeme. Potom je pokapeme olivovým olejem a trochu osolíme.

Grilujeme z každé strany 3 minuty, aby byly pěkně opečené, nikoli však spálené.

Před podáváním posypeme strouhaným parmezánem, lístky rukoly a mandlemi.

Nakonec zakápneme balsamikovým octem.

Tags : grilování

Nenechte si ujít další zajímavé články

Tvor, který jako by nepocházel z tohoto světa
21stoleti.cz

Tvor, který jako by...

Kdysi rozmanitá skupina hlavonožců, vampýrovky,...
Juditin i Karlův most: Několik let zdobí Prahu společně!
epochanacestach.cz

Juditin i Karlův most: Několik...

Procházíme Křižovnickým...
Čas světel: Jak osvětlit interiér?
panidomu.cz

Čas světel: Jak osvětlit...

Světla v domácnosti hlavně večer zásadně...
Altán pro onkologické pacienty jako místo odpočinku
epochalnisvet.cz

Altán pro onkologické...

Nadějné vyhlídky, tak zněl název kreativního...
Andělíček pro štěstí
nasehvezdy.cz

Andělíček pro štěstí

Před dvěma lety v létě jsme si s manželem a...
Boj s plynatostí: Nafouklé jak balon
panidomu.cz

Boj s plynatostí: Nafouklé...

Nemoc zvaná meteorismus nemá s vesmírem pranic společného....
V kalifornském strašidelném domě byl ústav pro duševně choré. Dnes je prý prolezlý duchy
enigmaplus.cz

V kalifornském strašidelném domě...

Andrews Estate, právě takové jméno nese jedna z...
Vodní zámek Červená Lhota: Jaké záhady jsou s ním spjaty?
epochanacestach.cz

Vodní zámek Červená Lhota:...

Vodní zámek Červená...
CIA : Američtí hybatelé děje
epochaplus.cz

CIA : Američtí hybatelé děje

Nemusí nic. Zveřejňovat svůj rozpočet, klíčové...
Srdeční selhání je na pořadu dne
epochaplus.cz

Srdeční selhání je na...

Čeští kardiologové varují: zanedbané infarkty, neochota...
Tajuplné věštění z kávové sedliny
nasehvezdy.cz

Tajuplné věštění z kávové...

Zdá se, že věštění nebylo nikdy příjemnější. Pokud právě...
Ukaž mi, čím jíš…
panidomu.cz

Ukaž mi, čím jíš…

Proč bývají některé příbory víc poškrábané než...