TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Když se máslo spojí s kořením a trochou citronové šťávy, dokáže udělat i z výpeku lahodnou omáčku. Správné koření pozvedne i obyčejnou tresku.

Ingredience

800 g fi letů z bělomasé ryby
6 lžic másla
¼ lžičky sušeného česneku
¾ lžičky kurkumy
citron na zakápnutí
1 hrst petržele
špetka soli a pepře

Postup

V misce smíchejte česnek, kurkumu, sůl a pepř. Rybu rozdělte na porce a obalte ji v koření. V hlubší pánvi rozpalte máslo a rybu ze všech stran opečte.

Pak ji v pánvi zakápněte citronem a posypejte nasekanou petrželkou. Podávejte ji přelitou výpekem s lehkým salátem, pečivem nebo rýží.

Tags : filet

Nenechte si ujít další zajímavé články