Suroviny
4-6 kusů kuřecích stehen
2 lžičky kurkumy
1 lžíce koření Garam Masala
2 lžíce slunečnicového oleje
2 cibule na jemno
3 stroužky česneku
500 ml kuřecího vývaru
1 citron
1 velká hrst oliv
250 g kuskusu
1 malý svazek petržele
Postup
Kurkumu smícháme s kořením Garam Masala a špetkou soli. Ve směsi maso obalíme. V hrnci rozpálíme 1 lžíci oleje a z obou stran na něm opečeme maso. Vyjmeme ho z pánve a dáme stranou. Poté v pánvi opečeme cibuli. Přidáme česnek a zbytek kořenící směsi a opékáme 1 min.
Vlijeme vývar, přidáme olivy a přivedeme k varu. Pak do pánve vrátíme maso, přiklopíme a necháme asi 40 min. Poté maso opět vyjmeme. Do pánve vmícháme šťávu a kůru z citronu a kuskus. Promícháme, aby se obalil cibulovou směsí, a zalijeme vodou, aby byl ponořený.
Přiklopíme a necháme 5 minut stát. Vmícháme asi polovinu petržele a vrátíme maso.