Grilovací sezóna je už zahájena a vy usilovně přemýšlíte, jak co nejvíce zpestřit oblíbené rodinné večeře, nebo prosluněná setkání s přáteli. Určitě potěší oblíbená bavorská pochoutka Bratwurst s tradiční jemně kořeněnou chutí, která jednoduše nesmí chybět na žádné grilovací party.
Možné je vyzkoušet i Grilovací tyčinky se sýrem či barbecue, které potěší typickou masovou chutí. Prodávají se v balení 340 gramů.
A co určitě nemůže chybět je novinka – Grilpárty MIX klobásky, které nabízejí ty nejoblíbenější kousky minulé sezóny. Obsahují 70 % masa a prodávají se v balení 190 gramů.
Zapečená bageta s grilovanou klobáskou: Ingredience
Mix taška klobás Schneider
2 bagety
Oregano
Majonéza
2 hrsti sýru typu parmezán
Cherry rajčátka
Rukola
Postup
Bagetu si rozřežeme podélně. Potřeme trochou másla, posypeme oregánem a opečeme na grilu plochou stranou. Takto připravenou bagetu potřeme majonézou, posypeme sýrem a vložíme do grilu, dokud se sýr lehce nerozteče. Přidáme cherry rajčátka, rukolu.
Klobásu si ogrilujeme a nakrájíme. Kolečka poklademe na bagetu. Na závěr můžeme polít olivovým olejem a posypat parmezánem.