TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Sépiové těstoviny se dokonale hodí k mořským plodům nebo k pokrmům s rybami. Pokud vás snad odrazuje jejich barva, do ničeho se nenuťte a sáhněte klidně po celozrnných špagetách.

Ingredience

400 g krevet
1 balení sépiových špaget
hrst cherry rajčátek
1 červená feferonka
1 stroužek česneku
1 lžíce nasekané petrželky
citronová šťáva
olej
sůl
pepř

Postup

Na oleji opečte vyloupané krevety, raději ty větší než menší, chutnají obvykle lépe a vydatněji. Přidejte k nim dál nadrobno nakrájenou feferonku, plátky česneku, cherry rajčátka a vše ještě krátce opečte.

Směs osolte, opepřete a zakapejte citronovou šťávou. Sépiové špagety uvařte podle návodu na obalu. Vmíchejte je poté do pánve s krevetami. Nakonec vmíchejte nasekanou petrželku.

Nenechte si ujít další zajímavé články