Pokud jednou zkusíte tyto křehké řezy, už nebudete chtít jíst nic jíného. Kromě toho jejich příprava nezabere moc času.
Ingredience
jablka
1 lžíce mléka
1 kypřicí prášek
1 vejce
2 lžičky moučkového cukru
1 hrnek hladké mouky
1 hrnek hrubé mouky
10 g másla
Postup
Ze všech surovin, kromě jablek, zpracujte těsto a nechte odpočinout.
Poté ho rozdělte na dvě poloviny. Vyválejte plát, který položte na vymazaný a vysypaný plech.
Na těsto nastrouhejte jablka, která posypejte cukrem a skořicí, případně můžete dát I mleté či sekané oříšky.
Na jablka dejte druhou placku těsta. Povrch potřete mlékem a dejte do vyhřáté trouby na 180 stupňů.
Podávejte ozdobené jablky a se zmrzlinou.
Tags :
řezy