TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Archives

Hovězí

Španělské ptáčky

Většina z nás omáčky miluje. Španělský ptáček patří mezi klasické recepty české kuchyně. Příprava není vůbec složitá. Suroviny 4 plátky

Vaření

Rolky s medvědím česnekem

Můžete využít i jiné čerstvé bylinky. Rolky jsou skvělé třeba s bazalkou nebo špenátem. Suroviny 3 hrnky hladké mouky 1 hrnek vlažné

Bezmasé

Smaženice s hlívou ústřičnou

Máte doma nakládané nebo sušené houby? Neváhejte je použít klidně i v dubnu. Hlíva ústřičná je navíc velice zdravá a její

ČeskéKoláče

Drobenkový koláč s borůvkami

Drobenku můžete různě kombinovat: místo hrubé mouky použít mleté ořechy, přidat skořici, vanilku. Ingredience na 1 plech Na těsto 250 g hladké

Párty jídla

Brokolicové placičky

Z brokolice se sýrem a pár dalšími ingrediencemi vykouzlíte velmi rychle výborné placičky, které můžete jíst také studené. Potřebujete 1

Sladké

Strouhané řezy

Tento koláč zvládnou i ti, kdo pečení moc neholdují. Tvarohovou náplň můžete vylepšit přimícháním nasekané čokolády a na kousky nakrájených

1 2 77

Nenechte si ujít další zajímavé články