Proč bychom si měli linecké dopřávat jen na Vánoce. Vždyť skvělé je i po celý rok, nebo alespoň na Velikonoce,
Bramboráky milují všichni. Ale protože nejsou moc zdravé, zkuste cuketovou variantu. Suroviny 1 cuketa 150 g hladké mouky 1 lžička majoránky
Slaná pochoutka v podobě mini šneků je velmi oblíbeným pohoštěním. Ještě více je vylepšíte, když je posypete sezamovým semínkem. Potřebujete
Tady se fantazii žádné meze nekladou. Můžete použít klasickou česnekovou pomazánku a různé varianty uzenin, v časové tísni lze využít
Než nanesete na těsto krém, potřete ho vrstvou malinového džemu. Roládu dotáhnete k dokonalosti čokoládovou polevou. Ingredience Na těsto 3 vejce
Většinou se nakládají na jeden týden. Pokud vám ale do silvestrovského večera zbývá jen pár dní, vyzkoušejte náš recept. Ingredience 6 buřtů
V našich poměrech může tento salát vypadat poněkud exoticky, ale dobře vychlazený přináší skvělé osvěžení a hlavně je zdravý. Ingredience
Tak trochu exotickou úpravu vepřového masa určitě zařadíte mezi svá oblíbená jídla. A návštěvy budou zírat. Potřebujete 400 g vepřové kýty
Suroviny 300 g hladké mouky 200 g másla 700 g čerstvých borůvek 100 g cukru pomerančová kůra Postup Mouku se
Tradiční žmolenkový koláč našich babiček má stále své pevné místo v české gastronomii, a to dokonce i ve špičkových restauracích.