Ozdobit ji můžete kandovanou kůrou z pomeranče. Suroviny šťáva a kůra z 1 citronu 4 vejce 100 ml oleje 160
Většina z nás omáčky miluje. Španělský ptáček patří mezi klasické recepty české kuchyně. Příprava není vůbec složitá. Suroviny 4 plátky
Můžete využít i jiné čerstvé bylinky. Rolky jsou skvělé třeba s bazalkou nebo špenátem. Suroviny 3 hrnky hladké mouky 1 hrnek vlažné
Zbyla vám vejce? Tak šup s nimi do báječně vaječné pomazánky. Potřebujete 6 vajec 150 g pomazánkového másla 2 lžíce
Zelená barva navozuje příjemné a optimistické pocity. Užijte si ji i na talíři v podobě zdravé a chutné pomazánky. Potřebujete
Máte doma nakládané nebo sušené houby? Neváhejte je použít klidně i v dubnu. Hlíva ústřičná je navíc velice zdravá a její
Drobenku můžete různě kombinovat: místo hrubé mouky použít mleté ořechy, přidat skořici, vanilku. Ingredience na 1 plech Na těsto 250 g hladké
Suroviny 1 kg zadního hovězího masa 150 g špeku olej 300 g cibule 300 g mrkve 150 g celeru 150
Z brokolice se sýrem a pár dalšími ingrediencemi vykouzlíte velmi rychle výborné placičky, které můžete jíst také studené. Potřebujete 1
Tento koláč zvládnou i ti, kdo pečení moc neholdují. Tvarohovou náplň můžete vylepšit přimícháním nasekané čokolády a na kousky nakrájených