Tohle už je vaření pro pokročilé. Recept podle vyhlášeného kuchaře není úplně jednoduchý, ale určitě stojí za vaši námahu. Ingredience
Musaka je tradiční jídlo typické pro oblast středomoří. Jeho základ tvoří v originální verzi masovo-rajčatová omáčka, lilky a bešamel. Můžete
Bramboračku dělá asi každý trochu jinak. Tahle je podle nás absolutně bez kompromisů. Suroviny 200 g cibule (asi 4 ks)
Vyložená lahůdka pro milovníky tradiční české kuchyně Ingredience 4 plátky zadního hovězího masa hořčice 2 vejce natvrdo 2 párky 2
Další specialita pro masožravce. Vepřové koleno by určitě na talíři chybět nemělo. Zkuste tuto variantu místo klasického ovaru. Ingredience 4 ks
Aspik můžete připravit i ve větší nádobě vcelku a nakrájet ho, ale malé „bábovičky“ potěší kromě chuti i oko. Potřebujete 300 g libového
Obvykle se dělá guláš z hovězího, ale chutná je i varianta z vepřové plece. Základem je maso a cibule ve správném poměru. Potřebujete 1
Dříve se připravovaly na tzv. Tučný (poslední masopustový) čtvrtek coby výslužka koledníkům. Ingredience 500 g polohrubé mouky 1 máslo špetka soli
Dozlatova upečená krkovička se špenátem a bramborovým knedlíkem je prostě klasika. Potřebujete 800 g krkovice sádlo 3 cibule 6 stroužků česneku
Kulajda má svůj domov nejen v Krkonoších, ale i na dalších místech naší země. Tohle je ta jihočeská. Suroviny 2