Zkuste si rybu tentokrát upéct v alobalu. Příprava je sice trochu náročnější, ale výsledek vás potěší a na obal ze
Jednoduchý recept si vás získá kombinací chutí brambor, brynzy nebo tvarohu a vypečené slaniny. Potřebujete 1 kg velkých brambor 200 g brynzy
Jelení na guláš koupíte i předem nakrájené. Místo jeleního masa můžete použít i srnčí. Potřebujete 800 g jeleního na guláš 100 g hub 100
Škubánky s mákem jsou levné a oblíbené jídlo. Můžete si k nim dát třeba ještě švestkový, meruňkový nebo jahodový džem. Potřebujete 1 kg
Jedna z nejlepších našich polévek ve vegetariánském provedení. Suroviny 500 g hlívy ústřičné 2 cibule 1 stroužek česneku 1 lžíce sádla
Zapomenete na párek v rohlíku. Ingredience 16 minipárečků listové těsto 2 vejce sezamová semínka Postup Listové těsto rozbalíme, položíme na
Máte rádi langoš s kečupem nebo se zakysanou smetanou? Suroviny 500 g hladké mouky 350 g zakysané smetany 200 ml polotučného mléka 1 vejce
Kdo by ho nemiloval? Vzpomeňte si na dětství a připravte vnoučatům lahodnou pochoutku. Ingredience Těsto 6 vajec 6 lžic moučkového cukru
Místo slaniny použijete kuřecí maso, místo pravého parmazánu třeba eidam. Ale i tak bude výsledek dokonalý. Ingredience 300 g špaget 2
Chřest je v plné sezóně. Pojďme si z něj uvařit skvělou polévku. Suroviny 10–12 výhonků čerstvého bílého chřestu 1 jarní