Tahle polévka je skutečné pohlazení. Přijde vhod při každé příležitosti. Nebo i po flámu! Suroviny na 4 porce 500 g
Dokonalý vegetariánský, ale i veganský pokrm, který i lehce připomene chuť masa. Suroviny na 1 porci 125 g hlívy ústřičné
Nejběžněji se k ptáčkům dává jako příloha rýže. Ptáčků můžete udělat do zásoby víc a zmrazit je pro příští použití.
Králíka rozdělte nožem nebo pomocí kuchyňských nůžek na šest porcí. Nejdříve oddělte přední a zadní nohy, nakonec přesekněte nebo přestřihněte
Oblíbenější jídlo na oslavu? Snad ani neexistuje! Suroviny 1 balíček listového těsta 400 g čerstvých hub s menšími, pevnými kloboučky
Jídlo hotové za pár minut poslouží i jako skvělá večeře. Suroviny 500 g lesních hub nebo žampionů kousek másla 1 menší
Nadýchané a voňavé buchty jsou jedním ze symbolů české kuchyně. Upečte si je spolu s námi k nedělní kávě. Ingredience
Suroviny 230g studeného másla 260g hladké mouky 15g cukru krupice čtvrt lžičky soli 120g velmi studené vody 500g rebarbory 3
Pivo jsme u nás zvyklí pít studené a orosené, na osvěžení. Ale i z něj se dá s přidáním různého
Kořeněný bůček, nakrájený na menší kousky, chutná teplý i studený. Potřebujete 500 g bůčku bez kosti sůl, pepř olej 1