TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Nejen červeným masem živ je člověk. Skvělé jsou i grilované ryby.

Suroviny na 1 porci

cca 300 g pstruha
sůl
pepř
čerstvé bylinky (rozmarýn, máta, tymián)
cca 4 dlouhé plátky anglické slaniny

Postup

Rybu opláchneme, zevnitř i z venku osolíme a opepříme. Pstruha naplníme směsí bylinek a příčně zabalíme do několika plátků anglické slaniny.

Pro jistotu ho můžeme spíchnout jehlou. Grilujeme na mírném ohni po každé straně cca 7 minut. Podáváme na směsi listového salátu s citronem.

Před podáváním zdobíme ještě bobkovým listem.  Kdo chce, může přidat ještě grilovanou zeleninu nebo opečený arabský chléb. Užijte si kouzlo setkání s přáteli.

Grilované houby jsou nápadité a rychlé.

Tags : pstruh

Nenechte si ujít další zajímavé články