Polévka s mletým hovězím masem je stejně chutná jako pravá nedělní masová polévka, jen je hotová o poznání rychleji. Podávat ji můžete za hodinku.
Ingredience
250 g mletého hovězího masa
1 cibule
1 stroužek česneku
3 mrkve
petržel
1 kedlubna
¼ celeru
3 kuličky nového koření
5 kuliček celého pepře
1 bobkový list
sůl
olej
Postup
Připravte si hrnec, ve kterém budete polévku připravovat. Nalijte do něj olej a až bude dostatečně rozpálený, vložte mleté maso a zalijte vodou.
Mezitím si pořádně očistěte a umyjte zeleninu. Až bude zelenina očištěná, přidejte ji společně se solí, pepřem, kořením k mletému masu. Vařte, dokud zelenina nezměkne. Podávejte a vychutnejte si báječnou a netradiční chuť této vydatné polévky, která zasytí každý hladový krk.