Jednoduše, rychle, kvalitně. Připravit tuňákový salát s těstovinami není žádná věda. Připravte si potřebné ingredience a pusťte se do práce.
Ingredience
1 ks červené papriky
rajčata
vejce
citron nebo limetky
300 g těstovin
1 ks žluté papriky
hrášek
olivy
okurka
tuňák v oleji ve vlastní šťávě
ledový salát
1 ks zelené papriky
nakládaná kukuřice
Postup
Uvařte si dle návody připravené těstoviny. Až je budete mít hotové, rozdrobte do nich tuňáka a přidejte olej a šťávu z tuňáka.
Papriku zbavte jadýrek a nakrájejte ji na kostičky. Rajčata umyjte a pokrájejte na čtvrtky. Salát natrhejte na přibližně stejně velké kousky. Ze 2-3 citronů okrájejte kůru, přepulte a nakrájejte na plátky.
Mezitím si dejte dát vařit 4 vejce. Nejlépe je po minutě varu vypněte a nechte v horké vodě deset minut.
Do vychladlých těstovin přidejte veškerou zeleninu, zakapejte vše citronovou šťávou. Promíchejte a ozdobte nakrájeným vejcem.