Uvařte si cibulačku, která vám navíc dodá plno vitaminů.
Ingredience
6 cibulí
100 g másla
2 stroužky česneku
1 lžička cukru krupice
1 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce škrobu
300 ml piva
750 ml hovězího vývaru
1 bageta
120 g tvrdého sýra
Postup
Cibuli nakrájejte nadrobno. Rozehřejte máslo, přidejte cibuli a prolisovaný česnek, přidejte cukr a nechte karamelizovat. Trvá to minimálně 20 minut.
Vmíchejte protlak a škrob a povařte 2–3 minuty. Přilijte pivo a vařte 5 minut, pak vývar, dochuťte solí a pepřem a nechte vařit 25 minut.
Bagetu a sýr nakrájejte na plátky. Navrch polévky dejte bagety se sýrem. Nechte v troubě 2 minuty.
Tags :
cibulačka