TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Spojte dvě zvláštní chutě a vykouzlete všem úsměv na tváři. Rybí karbanátky jsou čím dál populárnější, tak buďte také!

Ingredience

600 g mražených filetů tresky
2 čerstvé housky
3 jarní cibulky
sůl, pepř
1 lžíce nasekané hladkolisté petržele
2 vejce
2 lžíce rostlinného oleje
oblíbený salát
2 čerstvé bagety
2 lžíce olivového oleje
200 g rukoly

Postup

Nejprve si připravte všechny potřebné ingredience, ať máte vše pohromadě. Rybí filety rozmrazte, zbavte přebytečné vody a nadrobno pokrájejte. Poté si vezměte čerstvé housky a rozmixujte je.

Teď se vrhněte na jarní cibulku a petrželku. Tyto dvě suroviny nasekejte nadrobno a smíchejte s pokrájenou rybou v míse. přidejte i rozmixované housky a vejce. Důkladně vše promíchejte, ať se suroviny spojí. Přidejte pepř a sůl.

Ze směsi vytvarujte alespoň osm stejně velkých placek a uložte je na chvilku do lednice. Placky se doporučuje nechat odpočinout alespoň půl hodiny.

V pánvi rozehřejte rostlinný olej. Vyndejte si z lednice připravené rybí placky a začněte je pomalu opékat. Pečte tak dlouho, dokud nebudou ze všech stran zlatavé. Dávejte si pozor, aby nebyly uprostřed syrové.

Až budete mít placky perfektně opečené a bude se vám zdát, že jsou hotové, přesuňte je na talíř s papírovou utěrkou, abyste je zbavili přebytečného tuku.

Než začnete servírovat, připravte si k pokrmu výborný jednoduchý salátek, který k tomuto jídlo neodmyslitelně patří.

Rukolu si zakápněte olejem, přidejte si k tomu čerstvou a křupavou bagetu, a pokud chcete, nakrájejte si i trochu té zeleniny, ať to máte zase o něco chutnější.

Bagetu si můžete vylepšit pomazánkou, kterou máte nejraději. Teď už nezbývá nic jiného než pozorovat vaše nejbližší, jak jim pokrm chutná, a těšit se na další recept, který pro vás připravujeme. Dobrou chuť.

Zelenina není potřeba!

Nemáte rádi zeleninové saláty, ale přesto byste si chtěli pokrm ozvláštnit? Zkuste obloženou bagetu. Dejte si do ni suroviny, které milujete, a vychutnejte si rybí jídlo se vším všudy. Použít můžete třeba tuňáka, jenž je oblíbený.

Tags : karbanátky

Nenechte si ujít další zajímavé články

Blahodárné účinky saunování
rezidenceonline.cz

Blahodárné účinky saunování

Pořídit si v dnešní době privátní saunu není vůbec...
Nestresujte se tolik!
panidomu.cz

Nestresujte se tolik!

Kolikrát jste už tohle vyslechli, že?...
Ztratil se radioaktivní zdroj? Vývojáři dronů z FEL ČVUT umí pomoct
21stoleti.cz

Ztratil se radioaktivní zdroj?...

Pátrání po ztraceném miniaturním zdroji radioaktivního...
Navzdory těžkému dětství a mládí se z Terezy Brodské stala sebevědomá dáma
nasehvezdy.cz

Navzdory těžkému dětství a...

Talentovaná a...
Vydrželi jsme a ještě vydržíme
skutecnepribehy.cz

Vydrželi jsme a ještě vydržíme

Říká se, že kdo si počká, ten se dočká. Zní to velmi...
Kdo řekl, že je romantika mrtvá? KRAKEN!
iluxus.cz

Kdo řekl, že je romantika...

Valentýna lemují laciné výlevy a nevkusný...
Pravda v konspiračních teoriích: Co prasklo na nejmocnější vlády světa?
epochaplus.cz

Pravda v konspiračních teoriích:...

Vlády všechny sledují, kradou mrtvá těla na pokusy,...
Řádí v Malawi čupakabra? Neznámý tvor vysál krev slepicím na tržišti
epochalnisvet.cz

Řádí v Malawi čupakabra?...

Čupakabra je charakteristická pro americký...
Pro a proti: Dokazují zážitky klinické smrti existenci onoho světa?
enigmaplus.cz

Pro a proti: Dokazují zážitky...

Prožitky blízké smrti jsou ve všech případech...
Zakladatel automobilky Fiat patřil k mistrům reklamy
epochaplus.cz

Zakladatel automobilky Fiat...

„Hledám investora pro výrobu...
Shrábne část milionů nakonec tajný dědic?
nasehvezdy.cz

Shrábne část milionů nakonec...

Letos se neobjeví v...
Sjezdařská klasika na Lipně
epochanacestach.cz

Sjezdařská klasika na Lipně

Ze všech skiareálů je...