TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Chuť Španělska dodá skvělá klobáska chorizo.

Suroviny

300 g rýže, 200 g choriza
200 g cherry rajčat
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
čerstvé bylinky
1 l vývaru
sůl a pepř

Postup

Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a prolisované stroužky česneku a vše společně opékáme asi 5 minut.

Přisypeme propláchnutou rýži a nalijeme tolik vývaru, aby byla všechna zrnka ponořená. Vaříme, dokud rýže není téměř měkká. Podle potřeby doléváme v průběhu vaření vývar a chvíli před dohotovením vmícháme rajčata.

TIP

Hotové rizoto podáváme posypané parmazánem a bylinkami.

 

Tags : chorizorizoto

Nenechte si ujít další zajímavé články