Poctivý burger nemusí být jen s hovězím masem. Třeba tento s trhaným vepřovým je velká lahůdka.
Ingredience
4 bulky
1 kg vepřového ramínka
salát z červeného zelí
olivový olej
sůl a pepř
Omáčka
50 ml jablečného octa
2 lžičky třtinového cukru
1 lžíce kečupu
½ lžičky chilly
pepř a sůl
Postup
Do masa vmasírujte mořskou sůl a pepř. Pekáč vytřete olivovým olejem, potřete i maso a dejte ho péct na 30 minut.
Snižte teplotu, pekáč přikryjte alobalem a pečte další 2 hodiny.
Zahřejte ocet a vmíchejte do něj cukr. Když se rozpustí, přidejte další ingredience.
Maso roztrhejte vidličkou a kousky smíchejte s omáčkou. Do každé bulky dejte trochu salátu a trhaného vepřového.