„Kasulé“ je pořádně tučný a sytý pokrm a velmi se podobá židovskému šouletu. Suroviny 500 g uzeného vepřového bůčku 5 kusů kvalitní vepřové
Ochutnejte drůbeží paštiku se slaninou, červeným vínem a zavařenými třešněmi. Ingredience 500 g drůběžích jater 3 velké cibule 250 g slaniny 2,5 dcl
Růžičková kapusta je stále poněkud opomíjená, přitom je velmi chutná. Ve slaném koláči si ji zamilujete. Potřebujete 400 g hladké
Jestli chcete perfektní snídani, třeba i do postele, tenhle sendvič vás nezklame. Potřebujete (na jednu porci) 2 plátky toustového nebo
Nejklasičtější francouzský dezert si zamilujete. Nemáte-li speciální pistoli, můžete cukr na vrchu zkaramelizovat pomocí horního grilu trouby, byť výsledek nebude
Miluje ho celý svět. „Krém brilé“, jak se jeho název vyslovuje, si oblíbíte i vy. Suroviny 5 žloutků 450 ml smetany 1 vanilkový
Pomalu pečené hovězí na červeném víně s mrkví musíte ochutnat. Suroviny 1,5 kg hovězí špičky 250 g slaniny 5 mrkví lahev červeného vína
Ratatouille je pečená zelenina, kterou můžete konzumovat samotnou nebo jako přílohu k masu. Suroviny 2 cibule 4 rajčata 1 lilek 3
Ve Francii mu říkají quiche (čtěte kiš) a dá se konzumovat studený i teplý. Suroviny Na korpus 250 g hladké mouky 130 g másla 8 lžic
Variace na zapečené brambory – recept pochází z francouzských Alp. No však to vyzkoušejte. Ingredience 700 g brambor 300 g baby špenátu