Houby a těstoviny k sobě pasují jako rajče a bazalka! Takhle je nejraději vaříme my. Ingredience na 4 porce 1
Klasika mezi saláty, která většinou nechybí v nabídce v žádné restauraci. Můžete ho připravit i ze zbytků pečeného kuřete. Ingredience
Koláč můžete podávat teplý i studený. Ingredience 600 g hladké mouky 2 dcl olivového oleje ¼ lžičky soli Na náplň 1,5 dcl oleje 1 cibule
Suroviny 12 plátů lasagní 600 g špenátu 250 g ricotty 1 stroužek česneku 1 lžíce oliv. oleje sůl pepř Na
Provoňte ho aromatickými bylinkami, jako je rozmarýn nebo tymián. Ingredience 250 g kulatozrnné rýže 200 g hub, nejlépe hříbků 80
Vylepšit ho můžete opečenou slaninou, kuřecím masem i krevetami. Suroviny 250 g rýže arborio 1 cibule sůl pepř 2 stroužky
V jednoduchosti je síla – stačí těstoviny doplněné růžičkovou kapustou a trochou parmazánu a snadno vykouzlíte rychlý lahodný oběd či
Rychlovka v italském stylu provoní váš domov. Suroviny 500 g špaget 250 g rajčatového pyré 1 větší cibule 3 velká
Jak nejlépe chutná salát? Když smícháte sladké a slané dobroty. Suroviny 200 g mozzarelly 10 cherry rajčátek 1 broskev 3 lžíce balzamikového
Suroviny 350 g trubkovitých těstovin (například penne nebo rigatoni) 200 g ricotty 50 g smetany na vaření 250 g baby