Rychlovka v italském stylu provoní váš domov. Suroviny 500 g špaget 250 g rajčatového pyré 1 větší cibule 3 velká
Jak nejlépe chutná salát? Když smícháte sladké a slané dobroty. Suroviny 200 g mozzarelly 10 cherry rajčátek 1 broskev 3 lžíce balzamikového
Suroviny 350 g trubkovitých těstovin (například penne nebo rigatoni) 200 g ricotty 50 g smetany na vaření 250 g baby
Pravé italské rizoto lze připravit na desítky způsobů. Vyzkoušejte ho s kuřecím masem, chřestem a parmezánem. Suroviny na 4 porce
Tento salát se výborně hodí jako hlavní jídlo do teplých jarních či letních dnů. Suroviny na 4 porce 200 g
Tajemství boloňských špaget tkví v rajčatovo-masové omáčce. Dát si ji můžete na jakékoli těstoviny. Potřebujete 400 g špaget 350 g mletého
Caprese známe jako salát, ale vychutnat si ho můžeme také jako slaný koláč, který je pro léto jako stvořený. Ingredience
Italská klasika – takhle ji děláme my v naší nejoblíbenější variantě s jahodami. Suroviny na 4 porce 50 g dlouhé
Výborné ravioli, plněné těstoviny, se špenátem a ricottou mají svůj původ v severní Itálii. Suroviny na 4 porce Na těsto
Pokud nemáte po ruce ochucené oleje, stačí do pánve s olejem přihodit něco aromatického, jako je třeba česnek nebo výrazné