TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Tradiční recept si tentokrát připravíme trochu netradičně. Proč ne, vždyť vaření má být i zábava.

Suroviny

2 svazky ředkviček
1/2 salátové okurky
2 vařené vejce
2 vařené brambory
2 lžíce bílého jogurtu
sůl
čerstvě zelené bylinky

Postup

Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Celou omytou neoloupanou okurku nakrájíme na kolečka. Vařená vajíčka a brambory oloupeme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do misky, přidáme bílý jogurt a jemně zamícháme. Podle chuti osolíme a ozdobíme nasekanými zelenými bylinkami.

Hotový vychlazený ředkvičkový salát podáváme jako samostatný salát nebo třeba jako přílohu k oblíbenému masu.

Tags : kulajda

Nenechte si ujít další zajímavé články