Poněkud netypický recept na kuřecí maso se zeleninou vás mile překvapí svou lahodnou chutí.
Suroviny na 4 porce
350 g kuřecích stehenních řízků
1 cibule
2 stroužky česneku
1 menší lilek
1 lžíce oleje
200 g brambor
1 konzerva cizrny
250 g cherry rajčat
2 lžíce rajského protlaku
sůl, pepř
Postup
Brambory očistěte, nakrájejte na kousky a uvařte v osolené vodě. Maso omyjte, osolte, opepřete a osmahněte na pánvi na rozpáleném oleji, aby se zatáhlo a trochu i opeklo.
Přidejte k němu pokrájenou cibuli a duste asi 5 minut. Pak vmíchejte pokrájený lilek, brambory, cizrnu a nakonec i cherry rajčata překrojená napůl. Na mírném plameni povařte 5 minut.
Nakonec přidejte rajský protlak a prolisovaný česnek. Zakryjte a duste ještě 10 minut.
Tags :
kuřecí prsíčka