TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

NOVINKA z vydavatelství RF Hobby

Magazín, který si zamilujete již při prvním prolistování, je plný skvělý tipů a užitečných rad pro vaši zahradu, ale také kreativního tvoření a vychytaných nápadů, osvědčených receptů, inspirací pro vaši chatu či chalupu, povídání o mazlíčcích a dalšího zajímavého čtení.

Hlavní téma nese název Velký návrat venkovské zahrady, a vypráví o stylu, který v sobě snoubí krásu i praktičnost. Zkušená zahradní architektka vás provede venkovskou zahradou a poradí, jak si ji založit, co sem patří a co raději ne, jak při jejím zvelebování nesklouznout ke kýči a které rostliny tomuto stylu budou slušet.

Nahlédneme i na vodní prvky, které dodají zahradě kouzlo.

V prvním čísle si také přečtěte, jak probudit zahradu ze zimního spánku a připravit se na sezonu, jak si postavit svůj vyvýšený záhon a proč by neměl na vaší zahradě chybět, co je to prérijní záhon a jak vám pozvedne okrasný kout, které rostliny k vám přilákají něžné motýly i užitečný hmyz.

Dozvíte se, jak si založit svůj domeček pro čmeláky a proč je chovat. A najdete zde i spoustu dalšího čtení o zahradě.

Těšte se na kreativní tvoření, které najdete hned na několika stránkách. V rubrice Vychytané nápady budeme kouzlit se starým žebříkem a zjistíte, že to může být hezká i praktická dekorace. Vyrobte si s námi hmyzí hotel a inspirujete se k výrobě praktického stolku k přesazování rostlinek.

V rubrice Šikovné ruce spolu proměníme květináče v roztomilé panáčky a najdete tady i tip na zajímavé etno obrázky z korálků či peříčkové macramé. V rubrice Vyrobte si se pusťte do svého krému s aloe vera, a na stránkách Dekorace najdete tip na provoněný bylinkový truhlík.

Chalupáři si určitě nenechají ujít rubriku Chata a chalupa, kde najdou příjemnou inspiraci i praktické tipy a rady na zvelebení svého letního sídla. Jak vybírat sekeru? Co je třeba po zimě určitě a neprodleně udělat? Co vám nahradí chybějící dílnu? A jak využít předměty, které v chalupě objevíte?

Nejen na to najdete odpověď ve svém novém hobby magazínu.

Nechybí ani vyzkoušené recepty, v rubrice Naši mazlíčci si přečtěte o papillonovi, pejskovi s duší motýlka, Babiččiny rady také určitě přijdou vhod a s rubrikou Kam na výlet se s námi vydejte za dnes tolik oblíbenou agroturistikou na české farmy.

Tento časopis plný šikovných nápadů nyní vychází každý měsíc a můžete jej zakoupit v každé dobré trafice.

Abyste nepřišli o žádné dobré rady, nápady a tipy, můžete si nyní časopis i předplatit. Jako bonus máte poštovné zdarma!

Předplatné objednejte

Nenechte si ujít další zajímavé články