TisiceReceptu.cz
TisiceReceptu.cz

Rychlá a jednoduchá příprava touto cestou je předností tohoto receptu.

Suroviny na 4 porce

4 pstruzi
1 svazek čerstvého kopru
2 snítky máty
1 malá snítka rozmarýnu
2 jarní cibulky s natí
2 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
1/2 citronu
sůl
mletý tříbarevný pepř

Postup

Omyté a usušené pstruhy prosíme a opepříme.

Bylinky česnek i cibuli nasekáme na jemno, přilijeme olej a promícháme. Směs dochutíme citronovou šťávou.

Rozkrojené ryby naplníme bylinkami a dáme grilovat.

Necháme je péct zhruba 5 minut z každé strany. Podáváme je s grilovanou zeleninou, salátem či pečivem.

 

Tags : na bylinkách

Nenechte si ujít další zajímavé články