Větší těstovinové trubky jsou určeny pro plnění a zapékání. Že jste o nich ještě neslyšeli? Nejvyšší čas seznámit se s fantastickou surovinou na syté obědy i rychlé večeře!
Ingredience
500 g mletého hovězího masa
12 ks cannelloni
300 ml smetany na vaření
1 středně velká cibule
3 velké hrsti baby špenátu
200 g strouhaného sýra
½ lžičky oregana
½ lžičky sušené bazalky
¼ lžičky mletého muškátového oříšku
sůl
pepř
olej
Postup
Na oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete a orestujte zhruba 5 minut. Přidejte baby špenát, oregano, bazalku a muškátový oříšek.
Přidejte polovinu strouhaného sýra a plňte směsí cannelloni, pak je zalijte smetanou se sýrem. Pečte na 170 stupňů 20 minut
Tags :
cannelloni