Tento tradiční mexický pokrm, čtěte „piko de gajo“,můžete konzumovat samotný, případně s tortillovými chipsy nebo jako přílohu k masu. Suroviny
Fazole, cibule, avokádo a kukuřičné chipsy si nemusíte dávat jen ráno po probuzení. „Huevos rančero“ je pokrm na oslavy jako stvořený. Suroviny
Lahodné zahřívací jídlo. Navíc je velmi společenské, stačí vše servírovat ve velkých mísách a každý si nabere jen to, co
Recept je rychlý, levný a hlavně chutný, kupovaná tortilla se s tou domácí nedá srovnat ani v nejmenším! Ingredience (na cca 12 tortill)
Tradiční mexický pokrm, ale tentokrát ve vašem podání. Suroviny na 4 porce 1 lžíce olivového oleje 1 nakrájená cibule 450
Suroviny na 4 porce 1 červená paprika 150 g fazolí 5 stroužků česneku 500 g mletého hovězího masa 1 cibule
Fazole a slanina jsou skvělá kombinace, která si zaslouží být pravidelně na vašem stole. Ingredience 2 střední cibule 250 g
Připravte si doma mexickou pochoutku. Suroviny na 4 porce 500 g mletého vepřového masa 1 paprika 1 cibule 1 lžíce
Oblíbené jídlo bývalého amerického prezidenta! Barack Obama se stravoval velmi zdravě, ale ze všeho nejvíc miloval pikantní mexickou kuchyni. Potřebujete
Horkou fazolačku s lahodně ostrou chutí můžete vyšperkovat ještě lžící kysané smetany. Suroviny na 4 porce 150 g bílých fazolí